Fibox Tested Systems Oy

Keilaranta 19, 02150 Espoo, Finland

   

Tiedote Corona-viruksen vaikutuksista 27.3.

Päivitys 27.3.

Toimintamme jatkuu normaaliin tapaan toistaiseksi. Suomen, Puolan ja Shanghain tehtaat toimivat normaalilla kapasiteetilla. Komponenttipuutteita on ilmennyt hyvin vähän, ja ne on pystytty korvaamaan niin ettei toimituksiin ole tullut viiveitä.

Pysytään terveinä ja pyritään jatkamaan samaan malliin!

.

.

Arvoisa asiakas,

Oheisena on lyhyt tilannepäivitys miten pyrimme välttämään ja minimoimaan mahdolliset ongelmat ja viiveet Corona-viruksesta johtuen.

Yrityksemme kaikissa toimipisteissä on otettu käyttöön ohjeet ja toimintatavat viruksen leviämisen estämiseksi. Onneksemme kukaan työntekijöistä ei ole ko virusta saanut.

Olemme tehneet kyselyitä toimittajillemme komponenttitoimitusten jatkuvuuteen liittyen. Tähän päivään mennessä vain yksi tapaus on tullut esiin, ja se pystyttiin nopeasti hoitamaan vaihtoehtoisella komponentilla. Lisäksi olemme tehneet erikoisjärjestelyitä komponenttien saatavuuden varmistamiseksi. Kansainvälisissä kuljetuksissa on myös odotettavissa mahdollisia häiriöitä eri maiden rajoituksista johtuen. Mikäli havaitsemme viiveitä jotka vaikuttavat teidän tilaustenne toimituksiin, olemme yhteydessä teidän ja ehdotamme esim vaihtoehtoisia komponentteja tai toimittajia.

Yllämainituista tekijöistä johtuen haluamme varoittaa että toimituksissa saattaa tulla viivästyksiä huolimatta varautumisesta. Pyrimme ilmoittamaan välittömästi mikäli viiveet vaikuttavat teidän toimituksiinne. Paras tieto tilanteesta on tehtaalla josta olette tuotteet tilanneet. Pyydän osoittamaan mahdolliset kyselyt suoraan ko tehtaan asiakaspalveluun.

Parhain terveisin,

Matti Roth
Toimitusjohtaja
Fibox Tested Systems Oy
16.3.2020

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello